DUNLOP SP WINTER RESPONSE 2 175/65 R14 82T

    Imagine cu titlu reprezentativ.
    Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
    Jantele nu sunt incluse in oferta.

    Solicită informații

    DUNLOP SP WINTER RESPONSE 2 175/65 R14 82T

    112981
    Disponibil pentru comandă
    Data estimată pentru expediere prin curier: Astăzi, 28/03/2024
    309,44 lei
    Include TVA si EcoTaxa

    Eticheta eficienta

    Detalii ale produsului

    Marca
    DUNLOP
    Anotimp
    IARNA
    Latime (mm)
    175
    Inaltime (%)
    65
    Diametru (inch)
    14
    Indice de sarcina
    82 - max 475 kg/anv
    Indice de viteza
    T - max 190 km/h
    Eficienta aderenta
    B
    Eficienta combustibil
    C
    Eficienta zgomot (dB)
    70
    Aplicatie anvelopa
    AUTOTURISME
    Marcaj MS (Mud & Snow)
    DA - Anvelopa pentru utilizare pe noroi si zapada, marcaj specific anvelopelor de iarna si all season
    Dimensiune anvelopa
    175/65 R14
    Garantie
    24 luni
    4 Produse

    Accesorii

    Despre DUNLOP

    UNDE A INCEPUT TOTUL

     

    Dunlop este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de anvelope, care dezvolta, produce si vinde anvelope pentru turisme, vehicule comerciale si motociclete.

    Dunlop are o excelenta reputatie printre pasionatii de autovehicule si motociclete de performanta. Experienta extinsa de Dunlop in domeniul anvelopelor pentru masini sport si motociclete de curse, cu un sir impresionant de succese, a dus la tehnologii inovatoare pentru anvelopele proiectate pentru conducerea de zi cu zi. Incercand intotdeauna sa mareasca la maximum placerea de a conduce, Dunlop ofera tuturor tipurilor de automobilisti si motociclisti performanta si durabilitatea celor mai recente tehnologii in domeniul anvelopelor. Tehnologia Dunlop Touch reflecta abordarea companiei in materie de dezvoltare a produselor: anvelopele Dunlop ofera soferilor o senzatie imbunatatita, furnizand un feedback superior primit de la carosabil, si permite un control mai bun al deplasarii si, astfel, un sentiment mai placut la volan pentru soferi.

    Dunlop este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de anvelope de inaltã si ultra inaltã performantã care echipeaza variante originale de prestigiu: multi dintre cei mai prestigiosi producatori de autovehicule folosesc anvelope Dunlop pentru echiparea originala, precum Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota si Volkswagen. Dunlop furnizeaza anvelope de echipare originala pentru importanti producatori de motociclete, inclusiv Aprilia, Benelli, BMW, Buell, Derbi, Ducati, Harley Davidson, Honda, HRD, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Vertemati, Yamaha.

    Dunlop ofera o gama de peste 130 de anvelope comerciale adecvate pentru camioane grele, autobuze si autocare. De asemenea, numerosi producatori de vehicule comerciale de top folosesc anvelopele Dunlop in dotarile standard, precum Volvo, Renault, Scania, DAF, MAN, Daimler Chrysler si Iveco. Cu reteaua de service TruckForce, asistenta rutiera ServiceLine 24h si sistemul de management prin Internet FleetOnline Solutions, Dunlop ofera un pachet complet de servicii comerciale dedicate clientilor sai.

     

     

    Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
    Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".