CONTINENTAL CONTI WINTERCONTACT TS810 185/65 R15 88T

    Imagine cu titlu reprezentativ.
    Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
    Jantele nu sunt incluse in oferta.

    Solicită informații

    CONTINENTAL CONTI WINTERCONTACT TS810 185/65 R15 88T

    116059
    Stoc epuizat
    375,14 lei
    Include TVA si EcoTaxa

    0 buc disponibile pentru comandă


    Eticheta eficienta

    Detalii ale produsului

    Marca
    CONTINENTAL
    Anotimp
    IARNA
    Latime (mm)
    185
    Inaltime (%)
    65
    Diametru (inch)
    15
    Indice de sarcina
    88 - max 560 kg/anv
    Indice de viteza
    T - max 190 km/h
    Eficienta aderenta
    C
    Eficienta combustibil
    E
    Eficienta zgomot (dB)
    71
    Aplicatie anvelopa
    AUTOTURISME
    Marcaj MS (Mud & Snow)
    DA - Anvelopa pentru utilizare pe noroi si zapada, marcaj specific anvelopelor de iarna si all season
    Dimensiune anvelopa
    185/65 R15
    Garantie
    24 luni

    Accesorii

    Despre CONTINENTAL

    Continental a fost fondat in Hanovra in 1871 sub numele corporatiei “Continental-Caoutchouc- und Gutta-Percha Compagnie”. Productia  la principala fabrica din Hanovra includea produse usoare din cauciuc, materiale cauciucate, anvelope solide pentru carute si biciclete.

    In 1898, succesul de inceput al companiei a fost celebrat prin introducerea primei anvelope pneumatice cu cale de rulare fara profil. La trecerea in noul secol, baloanele Continental au fost folosite la etanseizarea rezervoarelor primelor avioane Germane. In 1904 Continental  a fost prima companie din lume ce a dezvoltat cauciucuri cu canale pentru automobile, iar in 1905 am inceput productia de anvelope striate antialunecare, similare cu anvelopele nituite din prezent, iar trei ani mai tarziu am inventat janta detasabila pentru autoturisme. In 1909, aviatorul Francez Louis Blériot a fost prima persoana care a zburat peste Canalul Manecii. Suprafata avionului a fost acoperita cu material Continental Aeroplan.

    La sfarsitul anilor 1920, compania a fuzionat cu alte mari companii din lumea cauciucului pentru a forma “Continental Gummi-Werke AG”.

    In 1951 a inceput productia de benzi rulante pe baza de otel. In 1955, a fost prima companie ce a introdus suspensii pentru camioane si autobuze. Productia in serie de anvelope cu cord a inceput in 1960. 30 de ani mai tarziu a fost scosa prima anvelopa ecologica pe piata.

    In 1995 Divizia Automotive Systems a fost deschisa pentru a creste implicarea in systemele din domeniul auto, introducand tehnologiile cheie pentru sistemele hybrid inca din 1997.

    Astazi, Continental este intre primii 5 furnizori ai industriei auto din lume, furnizand sisteme de franare, componente ale propulsoarelor si sasiului, instrumente de bord, infotainment, electronice din vehicule, anvelope si elastomeri tehnici, contribuind astfel la cresterea sigurantei pe sosele si la protectia mediului inconjurator. Continental este de asemenea un partener important in comunicarea in retea a automobilelor.

     

    Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
    Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".