DEBICA PASSIO 135/80 R12 73T XL

  Imagine cu titlu reprezentativ.
  Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
  Jantele nu sunt incluse in oferta.

  Solicită informații

  DEBICA PASSIO 135/80 R12 73T XL

  102102
  Disponibil pentru comandă
  Data estimată pentru expediere prin curier: Luni, 17/06/2024
  247,34 lei
  Include TVA si EcoTaxa

  Eticheta eficienta

  Detalii ale produsului

  Marca
  DEBICA
  Anotimp
  VARA
  Latime (mm)
  135
  Inaltime (%)
  80
  Diametru (inch)
  12
  Indice de sarcina
  73 - max 365 kg/anv
  Indice de viteza
  T - max 190 km/h
  Eficienta aderenta
  C
  Eficienta combustibil
  E
  Eficienta zgomot (dB)
  70
  Aplicatie anvelopa
  AUTOTURISME
  Marcaj XL
  XL - Anvelopa cu peretii laterali ranforsati pentru a putea sustine o greutate sporita
  Dimensiune anvelopa
  135/80 R12
  Garantie
  24 luni
  5 Produse

  Accesorii

  Despre DEBICA

  Compania Debica S.A. a fost infiintata in 1937 si in prezent este cea mai mare fabrica de productie a grupului Goodyear din Europa, a treia ca marime din lume si una dintre cele mai moderne fabrici de anvelope din regiune. Compania Debica este lider in Polonia la productia de anvelope pentru pasageri si pentru autoutilitare. Prima anvelopa Debica a fost produsa in data de 4 aprilie 1939. In acea perioada, fabrica de anvelope Debica avea 16 ingineri si 250 de muncitori a caror munca presupunea in mare masura prelucrarea manuala, iar productia din acea perioada se limita la 350 de anvelope pe zi, destinate in primul rand armatei poloneze. Momentul cresterii dinamice a fabricii de anvelope Debica a fost oprit de al doilea razboi mondial. Fabrica a fost vanduta concernului de anvelope german Continental Gummiwerke AG Hanovra, iar germanii au schimbat numele in Posener Gummiwerke. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, fabrica Debica a revenit in posesia statului polonez si a intrat intr-un proces amplu de restaurare si extindere, investitiile fiind concentrate pe achizitia de echipamente moderne. In 1991, compania Debica a fost privatizata si listata la bursa poloneza pe data de 24 noiembrie 1994. In anul 1995, grupul Goodyear a preluat 30% din actiuni si a obtinut pachetul majoritar la sfarsitul lunii decembrie 1995. Incepand din aprilie 2008, grupul Goodyear detinea 65.99% din actiunile companiei Debica. Cumpararea actiunilor de catre Goodyear a initiat o dezvoltare dinamica pentru Debica. Perspectivele promitatoare pentru dezvoltarea si cooperarea ambelor companii au condus la amploarea investitiilor din ultimii 20 de ani, care s-au ridicat la peste 500 milioane de dolari. In prezent, Goodyear detine peste 80% din actiunile Debica SA.

  Investitiile Goodyear au permis modernizarea fabricii de anvelope Debica. Aceste investii au influentat, de asemenea, extinderea productiei cu noi linii de anvelope.

  In 1998, Debica a prezentat prima anvelopa pentru autoturismele de 4x4, la Targul International de Automobile din Poznań. In acel moment, Debica a devenit primul producator din Polonia si din Europa Centrala si de Est de anvelope pentru vehicule de teren.

  Mai tarziu, in 2005, au intrat in productie anvelopele de noua generatie care au in compozitie silica.

  In 2011, a fost lansata prima anvelopa de iarna din istoria companiei Debica care este destinata autovehiculelor de inalta performanta - Debica Frigo HP. 

  In 2012, compania Debica a inceput productia de anvelope cu indici mai mari de viteza: indice W (270 km / h) si indice Y (300 km / h).

  In 2016, companiile Debica si Goodyear au sarbatorit cea de-a 20-a aniversare.

  Compania Debica are cea mai mare fabrica de anvelope din Europa. In plus, fabrica Debica este singura fabrica Goodyear din Europa care produce anvelope agricole. In fabricile Debica se produc anvelope Debica, Goodyear, Dunlop, Fulda si Sava. Anvelopele Debica sunt comercializate in peste 60 de tari, inclusiv in Marea Britanie, Germania, Franta, Spania, Italia, SUA,  Brazilia si Romania, iar numarul angajatilor companiei este de peste 2900. In anul 2017, compania Debica a obtinut venituri din vanzari de 1,963 miliarde PLN, cu 17%. mai mult decat in ​​2016. In prezent, fabrica Debica este a treia fabrica de anvelope din lume ca marime si produce 15 milioane de anvelope anual.

  Brandul  Debica este unul dintre cele mai cunoscute branduri de anvelope de pe piata romanesca. Procesul de productie este realizat sub supravegherea stricta a grupului Goodyear, anvelopele Debica fiind recunoscute pentru o calitate buna raportata la un pret foarte avantajos.

   

  Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
  Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".