KUMHO KL21 225/65 R17 102H
  Solicită informații

  KUMHO KL21 225/65 R17 102H

  126653
  Stoc epuizat
  402,39 lei
  Include TVA si EcoTaxa

  0 buc disponibile pentru comandă


  Eticheta eficienta

  Detalii ale produsului

  Marca
  KUMHO
  Anotimp
  VARA
  Latime (mm)
  225
  Inaltime (%)
  65
  Diametru (inch)
  17
  Indice de sarcina
  102 - max 850 kg/anv
  Indice de viteza
  H - max 210 km/h
  Eficienta aderenta
  C
  Eficienta combustibil
  B
  Eficienta zgomot (dB)
  71
  Aplicatie anvelopa
  AUTOTURISME
  Dimensiune anvelopa
  225/65 R17
  Garantie
  24 luni

  Accesorii

  Despre KUMHO

  Compania de anvelope sud-coreeana a fost infiintata la inceputul anilor 60 sub denumirea de Samyang Tire, evoluand de-a lungul timpului de la un atelier cu o capacitate de 20 de anvelope fabricate manual la un concern international cu facilitati de productie aflata atat in tara mama, cat si raspandite in Asia, in China si Vietnam si din 2008 inclusiv in SUA. Pe langa acestea se adauga si cele trei centre principale de dezvoltare si cercetare aflate in Coreea de Sud la Gwangju, in SUA la Akron si  in Birmingham, Anglia.

  Din portofoliul companiei nu lipsesc anvelopele pentru toate categoriile de autovehicule autoturisme, utilaje industriale cat si produse specializate pentru industria aeronautica amintind completata de certificari de la producatorii din domeniu. Nu trebuie uitata nici de implicarea in domeniul motorsportului amintind de participari in curse cu reputatie, precum Paris – Dakar, sau ca furnizor oficial de anvelope pentru cursa de Formula 3 din Coreea de Sud.

  Renumele si pozitia de piata a companiei au condus la mai multe colaborari cu nume de renume din sportul mondial, amintind de parteneriate cu Machester United, NBA sau liga profesionista de fotbal din Spania. 

  De-a lungul timpului, calitatea produselor a fost rasplatita prin diverse premii din industria de profil atat la nivel national cat si international, ultimii ani fiind marcati de design-urile inovatoare care au condus la castigarea a diverse premii mentiopnand aici prestigiosul premiu IF DESIGN AWARD pe anul 2017 in sectiunea dedicata dispozitivelor de transport.