YOKOHAMA BLUEARTH-GT AE51 205/60 R16 92V

  Imagine cu titlu reprezentativ.
  Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
  Jantele nu sunt incluse in oferta.

  Solicită informații

  YOKOHAMA BLUEARTH-GT AE51 205/60 R16 92V

  126822
  Disponibil pentru comandă
  Data estimată pentru expediere prin curier: Luni, 22/07/2024
  450,42 lei
  Include TVA si EcoTaxa

  Eticheta eficienta

  Detalii ale produsului

  Marca
  YOKOHAMA
  Anotimp
  VARA
  Latime (mm)
  205
  Inaltime (%)
  60
  Diametru (inch)
  16
  Indice de sarcina
  92 - max 630 kg/anv
  Indice de viteza
  V - max 240 km/h
  Eficienta aderenta
  A
  Eficienta combustibil
  B
  Eficienta zgomot (dB)
  71
  Aplicatie anvelopa
  AUTOTURISME
  Dimensiune anvelopa
  205/60 R16
  Garantie
  24 luni
  4 Produse

  Accesorii

  Despre YOKOHAMA

  Anvelope Yokohama

  De peste 90 de ani, Yokohama a fost un lider mondial in dezvoltarea de modele si tehnologii de anvelope remarcabile, oferind soferilor un control imbunatati pe durata calatoriilor. De la infiintarea sa in 1917, compania a fost dedicata avansarii marcii catre zona de varf a industriei de specialitate. Yokohama a fost primul producator de anvelope japoneze care a obtinut certificarea ISO9001 ca recunoastere a unei societati de asigurare a calitatii in proiectarea, dezvoltarea, instalarea fabricarii si serviciile conexe.

  De asemenea, Yokohamaisi asuma foarte serios responsabilitatile fata de protejarea mediului inconjurator. Dintre numeroasele initiativein curs, se poate aminti de eliminarea utilizarii CFC si a tricloroetanuluiin procesul de fabricatie si trecerea de la petrolul greu la gazele naturale cu scopul reducerii emisiilor de CO2 si economisirii de energie.

  Condusa de necesitatile oamenilor, Yokohama continua sa raspunda cu solutii compatibile cu mediul inocnjurator, proiectate sa depaseasca performanta, indiferent de nivelul necesar.

  Compania a fost infiintata si si-a inceput activitatea pe 13 octombrie 1917 intr-un joint venture alcatuit de Yokohama Cable Manufacturing si B.F. Goodrich. In urma unei dezvoltari continue si minutoase in tara, in 1969, compania sa extins in Statele Unite ca Yokohama Tire Corporation. Modelul Aspec A300 a fost forta motrice din spatele dezvoltarii sale extraordinare. Branding-ul,in special in Japonia,  foloseste adesea "ADVAN"in loc de Yokohama. Rotile si anvelopele ADVAN au, in special, o prezenta puternica pe piata de after-market la nivel mondial.