LINGLONG GREEN MAX 145/70 R12 69S

    Imagine cu titlu reprezentativ.
    Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
    Jantele nu sunt incluse in oferta.

    Solicită informații

    LINGLONG GREEN MAX 145/70 R12 69S

    107692
    Stoc epuizat
    132,12 lei
    Include TVA si EcoTaxa

    0 buc disponibile pentru comandă


    Eticheta eficienta

    Detalii ale produsului

    Marca
    LINGLONG
    Anotimp
    VARA
    Latime (mm)
    145
    Inaltime (%)
    70
    Diametru (inch)
    12
    Indice de sarcina
    69
    Indice de viteza
    S - max 180 km/h
    Eficienta aderenta
    C
    Eficienta combustibil
    C
    Eficienta zgomot (dB)
    70
    Aplicatie anvelopa
    AUTOTURISME
    Dimensiune anvelopa
    145/70 R12
    Garantie
    24 luni

    Accesorii

    Despre LINGLONG

    Infiintata in 1975, Shandong Linglong Tire Co, Ltd. este un producator de anvelope specializate si pe scara larga orientate spre tehnologie, cu produse de varf, cum ar fi anvelopele radial de inalta performanta pentru autoturisme (PCR), anvelopele radial pentru camioane usoare (LTR), precum si anvelope radial pentru camioane si autobuze (TBR).

     

    Shandong Linglong Tire Co, Ltd. reprezinta o companie chineza ce ocupa un loc de lider pe piata locala producatoare de anvelope, si care a stabilit baze de fabricatie in Zhaoyuan, Dezhou, Liuzhou si Thailanda. In plus, Linglong are centre de cercetare si dezvoltare in Zhaoyuan, Beijing si America de Nord si de testare a birourilor din Europa pentru a dezvolta tehnologia de varf. Produsele Linglong sunt vandute in peste 180 de tari si regiuni si sunt bine acceptate de aproape 60 de producatori de echipamente originale cu o calitate stabila si sigura, care a intrat in sistemul global de furnizori pentru automobilele de clasa mondiala.

    Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
    Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".