• Bonus voucher 100 lei / set
GOODYEAR EFFICIENTGRIP COMPACT OT 165/70 R14 81T

Imagine cu titlu reprezentativ.
Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
Jantele nu sunt incluse in oferta.

Solicită informații

GOODYEAR EFFICIENTGRIP COMPACT OT 165/70 R14 81T

111834
Disponibil pentru comandă
Data estimată pentru expediere prin curier: Astăzi, 19/04/2024
353,67 lei
Include TVA si EcoTaxa

Eticheta eficienta

Detalii ale produsului

Marca
GOODYEAR
Anotimp
VARA
Latime (mm)
165
Inaltime (%)
70
Diametru (inch)
14
Indice de sarcina
81 - max 462 kg/anv
Indice de viteza
T - max 190 km/h
Eficienta aderenta
B
Eficienta combustibil
C
Eficienta zgomot (dB)
70
Aplicatie anvelopa
AUTOTURISME
Dimensiune anvelopa
165/70 R14
Garantie
24 luni
7 Produse

Accesorii

Despre GOODYEAR

    Goodyear Tire & Rubber Company a fost infiintata in anul 1898, cand Frank Seiberling a cumparat prima uzina a companiei din banii imprumutati de la un cumnat. Cauciucul si bumbacul trebuia sa fie transportate de la capatul lumii, pentru a ajunge intr-un oras izolat, cu transport feroviar limitat. Seiberling a numit compania dupa numele lui Charles Goodyear, un adevarat deschizator de drumuri si descoperitorul vulcanizarii. Tot de numele acestuia este legat si simbolul marcii - piciorul inaripat - care va aduce intotdeauna aminte de trecutul companiei.

Cu numai 13 muncitori, productia companiei Goodyear a inceput cu o linie de anvelope pentru biciclete si trasuri, discuri de cauciuc pentru potcoave si jetoane pentru jocul de poker. Dupa prima luna de activitate, cifra de afaceri ajunsese la 8.246 de dolari.

 

De la prima anvelopa de bicicleta in 1898, Goodyear a parcurs distanta pana la cel mai mare producator de anvelope din lume, titlu castigat in 1926, cand a adoptat sloganul „Oamenii folosesc anvelopele Goodyear pentru masinile lor mai mult decat orice alt tip de anvelopa”. In 1926, compania devine cel mai mare producator mondial de cauciuc. Acesti primi ani ramasi in istorie formeaza imaginea companiei, care va continua sa fie prezenta in toate aspectele ei si in relatia cu clientii.

Marca globala Goodyear de astazi, cu miile de descoperiri, inovatii, inventii si premiere tehnice, nu este decat o refexie a caracterului indraznet, inovator si realist al fondatorilor sai.

In prezent, Goodyear este cel mai mare producator de anvelope din lume, prezent pe sase continente si avand o cifra de afaceri anuala de peste 15 miliarde de dolari. Pe langa anvelopele marca Goodyear, compania produce alte cateva marci respectate de anvelope, printre care Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava si Debica. Unitatile de afaceri din afara diviziei de anvelope furnizeaza produse din cauciuc si polimeri pentru o serie de piete auto si industriale.

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".