WESTLAKE Z107 205/60 R16 92V

    Imagine cu titlu reprezentativ.
    Profilul benzii de rulare poate varia în funcție de dimensiune.
    Jantele nu sunt incluse in oferta.

    Solicită informații

    WESTLAKE Z107 205/60 R16 92V

    115808
    Stoc epuizat
    222,31 lei
    Include TVA si EcoTaxa

    0 buc disponibile pentru comandă


    Eticheta eficienta

    Detalii ale produsului

    Marca
    WESTLAKE
    Anotimp
    VARA
    Latime (mm)
    205
    Inaltime (%)
    60
    Diametru (inch)
    16
    Indice de sarcina
    92 - max 630 kg/anv
    Indice de viteza
    V - max 240 km/h
    Eficienta aderenta
    B
    Eficienta combustibil
    C
    Eficienta zgomot (dB)
    71
    Aplicatie anvelopa
    AUTOTURISME
    Dimensiune anvelopa
    205/60 R16
    Garantie
    24 luni

    Accesorii

    Despre WESTLAKE

    Westlake este in prezent unul dintre producatorii importanti de anvelope din toata lumea. Se afla pe locul 11 din 75 in topul producatorilor internationali de cauciucuri si este cel mai mare producator de anvelope din China. Brandul este sub egida firmei mama, Zhonge Rubber Group, care isi vinde produsele prin intermediul a 10.000 de companii revanzatoare in toate lumea. Compania si-a diversificat procesul de fabricare, procesul de producere al anvelopei fiind foarte avansat si fiind folosite doar tehnologii de ultima generatie. Compania are un centru de research and development avansat, care ii permite sa tina pasul mereu cu noile cerinte ale pietei si sa ofere cele mai performante anvelope. Procesul de inspectie al calitatii garanteaza ca toate cauciucurile produse de catre Westlake sunt la cele mai inalte standarde de siguranta impuse de catre legislatia in vigoare. Cu peste 4 centre de productie in toata China, brandul asigura un flux continuu de cauciucuri care sa satisfaca cerinta pietei si a soferilor. Westlake are in portofoliu o gama variata de profile, care acopera atat piata de turisme de clasa compacta cat si gama de SUV, camioane, si utilaje agricole. Brandul ofera anvelope pentru orice folosire si tip de janta, modelele care comercializeaza fiind concepute pentru o folosire de durata, nefiind concepute pentru o utilizare intensa intr-un interval scurt de timp. Westlake ofera si o gama de profile Ultra High Performance, care garanteaza performante ridicate si sunt recomandate pentru masinile sport, care ofera o capacitate cilindrica ridicata si necesita anvelope cu aderenta ridicata pentru a transpune puterea motorului pe asfalt. 

    Anvelopele Westlake au fost testate de catre jurnalistii auto si au oferit o performanta acceptabila in toate testele. Cauciucurile Westlake se recomanda pentru o gama variata de autoturisme si modele de masina.

     

    Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
    Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".