FALKEN RI151 215/75 R17 128/126M

126658
Stoc epuizat
1.132,82 lei
TVA inclus
Aplicatie anvelopa: DIRECTIE / REGIONAL


Detalii ale produsului

Marca
FALKEN
Latime (mm)
215
Inaltime (%)
75
Diametru (inch)
17
Indice de sarcina
128/126
Indice de viteza
M - max 130 km/h
Eficienta aderenta
C
Eficienta combustibil
E
Eficienta zgomot (dB)
71
Aplicatie anvelopa
DIRECTIE / REGIONAL
Dimensiune anvelopa
215/75 R17
Garantie
24 luni

Despre FALKEN

Marca Falken este parte integranta a grupului japonez Sumitomo Rubber Industries, unul dintre numele cu o traditie de peste 100 de ani in industria anvelopelor si produselor din cauciuc. Falken s-a impus rapid pe piata de profil drept o marca al carei pedigree japonez se impleteste perfect cu experienta in motorsport. Astfel, pe langa know-how-ul japonez, anvelopele produse sub brandul Falken beneficiaza si de un program de testare foarte solicitant, in cadrul cursei de anduranta de 24 de ore de la Nürburgring, sau in competitii de drift din intreaga lume.


Datele astfel obtinute in motorsport completeaza eforturile depuse de specialistii din departamentul de cercetare si dezvoltare al companiei, pentru a rezulta in final o gama de anvelope care ofera un nivel ridicat de siguranta si fiabilitate, maximizand raportul calitate/pret al marcii.

Marca Falken include gamele de produse Azenis, Ziex, Sincera, Wildpeak, Landair si Eurowinter. Astfel, prin cele sase game de produse oferite, Falken acopera practic toate clasele de autoturisme, toate tipurile de teren si toate sezoanele. 

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".