Lista produselor marca SAVA

Sava este unul din cei mai mari si mai de succes producatori de anvelope din Europa Centrala, care ofera o gama larga de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane si camioane usoare. La inceput o companie locala slovena, Sava a devenit o marca de talie europeana si chiar mondiala.

Anvelopele Sava sunt produse in diferite fabrici din Europa. O mare parte din anvelope sunt totusi inca produse in fabrica Sava din Slovenia, o unitate de productie ultramoderna, specializata in producerea anvelopelor de inalta performanta pentru autoturisme, atat de vara cat si de iarna.

Sava - Sustinuta de tehnologia Goodyear

Unitatea de productie Sava de la Kranj - Slovenia se numara printre cele mai avansate fabrici de anvelope din Europa. Aici sunt produse in special anvelope de iarna si anvelope de inalta performanta pentru marca Sava, dar si pentru alte marci ale grupului Goodyear, din clasa premium si de mijloc, care utilizeaza tehnologie ultramoderna.

Productia anuala a fabricii Sava din Slovenia se ridica la aproximativ opt milioane de anvelope. Aproximativ acelasi numar de anvelope sunt vandute anual in intreaga lume. In Europa, Sava are un numar de aproximativ 1.600 de angajati.

SAVA PERFECTA 165/70 R14C 89R
  Ultimele produse în stocul furnizorului

  Eticheta de eficienta aderenta B Eticheta de eficienta combustibil C Eticheta de eficienta zgomot 72dB

  Anvelope de Vara

  SAVA PERFECTA 165/70 R14C 89R

  SAVA
  120924
  279,33 lei
  3 buc disponibile

  Filtru produse

  Marca
  Latime (mm)
  Inaltime (%)
  Diametru (inch)
  Anotimp
  Cargo / Runflat
  Eficienta aderenta
  Eficienta combustibil
  Eficienta zgomot (dB)
  Filtreaza